Как да Ви ангажираме?

След като се уверите, че аз съм Вашият фотограф и желаете да ме ангажирате е необходимо да изпратите запитване на имейл mayashtereva@abv.bg, на което ще Ви отговоря с персонална оферта. При желание от Ваша страна, може да уговорим лична среща, на която да уточним всички детайли и подробности около Вашия ден.
За ангажирана дата се счита едва след като е преведено капаро в размер 30% от сумата за цялото заснемане на Вашата сватба.

Пътувате ли?

Абсолютно ДА!  Може да разчитате на мен. В България, цената е 0.25 ст/км в двете посоки. За сватби/събития в чужбина цената е същата, но в Евро. За всяка допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с мен.

Какво ще се случи, ако се наложи да отменим сватбата или да променим датата?

Депозитът не се възстановява в случай на анулиране на сватбата. Ако се наложи да преместите сватбата на друга дата и аз съм свободна, ще бъда безкрайно щастлива да Ви снимам. За всяка информация относно тази точка, не се колебайте да се свържете с мен и да зададете въпросите си. 

Имаме ли нужда от втори фотограф за сватбата?

Това зависи от сватбата Ви и Вашите желания. Понякога за фотографа би било истинско предизвикателство да е навсякъде по всяко време, да улови всеки малък детайл, за който Вие сте отделили толкова време и внимание.  Ето защо наемането на втори фотограф е препоръчително за сватби с повече от 100 госта. Най-често той снима ДРУГАТА гледна точка, а не това, което аз снимам. Наличието на втори фотограф помага за по-лекото и плавно преминаване на целия ден, и освен всичко друго придава допълнително пъстрота и богатство на целия разказ. 

Колко време ще отнеме да получим снимките си?

Зависи от ангажимента и натовареността на сезона. Може да отнеме между 4-6 седмици, за да Ви предам цялата галерия със снимки. Но при всички случаи не би отнело повече от 45 дни.

Ще бъдат ли обработени снимките ни?

Да. Всички снимки преминават през базисна обработка, включваща цветова корекция, контраст, изостряне, яркост. Обработката НЕ включва ретуш, както и смаляване/уголемяване на части от тялото.

Как ще получим снимките си?

Снимките ще бъдат във висока резолюция и ще Ви ги предам чрез линк за изтегляне. Така лесно ще можете да ги споделите с Вашите близки и приятели, които ще могат да разгледат цялата галрия и да свалят всички любими кадри.

Колко снимки от сватбата ще получим накрая?

Зависи до голяма степен от самата сватба, но обикновено са между 650-850 кадъра. Всеки момент си заслужава да бъде запечатан, ето защо моя цел е да Ви предоставя възможно най-много и прекрасни снимки.